Star Wars og Pokémon temaer

Så kom der lige et par ekstra tema idéer online. Så hvis du mangler inspiration til din næste børnefødselsdag, så er der godt nyt.

Det første tema er Pokémon. Efter Pokémon Go succesen så kender alle efterhånden Pokémon. Ikke mindst pga. alle skriverierne om børn og voksne der glemmer at kigge sig for i trafikken når de går rundt og forsøger at fange Pokémons. Af samme årsag er populariteten for at kunne lave det til et tema til en børnefødselsdag også steget. Så kom ind og læs mere om hvordan du forbereder en Pokémon fødselsdagsfest.

Det næste tema er Star Wars. Selvom den første film kom i 1977 så har det næsten aldrig været mere hot end lige nu. Den seneste film kom i december 2015, mens den næste film i universet er på vej i december 2016. Samtidigt har der i efterhånden flere år kørt Star Wars tegnefilm som har været ekstremt populære blandt børn. Så det er forståeligt at der er mange der godt kunne tænke sig Star Wars baseret Fødselsdagsfester. Du kan læse mere om Star Wars fødselsdagsfest.