Flere aktiviteter og nye ting på siden

Noget af det sværeste til en fødselsdag er at få fundet ud af hvad der skal ske på dagen. En god ting kunne være at få dem ud af huset. Til det formål har vi tilføjet en variation af den eksisterende skattejagt – Sådan laver du skattejagt. Vi har tilføjet Sætte halen på æslet og sjove alternativer. Her får du reglerne til den oprindelige sæt halen på æslet, men også de lidt mere kreative udgaver, som sæt halen på My Little Pony, eller sæt snottet på Marios næse.

Der har været en masse spørgsmål til os hvor der kan købes pynt til fødselsdagen, det har vi prøvet at give vores svar på i Hvor køber du pynten til fødselsdagen. Her deler vi vores evne favoritsteder.

Du finder også en række sange til alle formål her.

Vi elsker at holde fødselsdag, men indimellem elsker vi også at springe over hvor gærdet er lavest. Du finder vores guide til hvordan du hurtigt laver “næsten” hjemmelavet pizza på den nemme måde her.