Badeands fødselsdags tema

Det er måske ikke det tema de fleste tænker på når fødselsdagen står for døren. Fakta er dog at den lille badeand har været et favorit legetøj i badet i mange år. De er nuttede og gode at lege med når børnene sidder i badekarret.

rubber-duck-615390_960_720

Helt fra legetøjets start, har mange udelukkende tænkt plastic anden som et stykke børnelegetøj. Det er også typisk det man ser i reklamer og i film. Barnet der sidder i et stort badekar med flere af de små søde ænder. Det varmer at se børnene nyde deres bad, og jo mere de hygger sig mens de bader, jo nemmere er det at få dem i det.

bath-duck-574922_960_720

Som det tit ses i reklamerne, så bader moren barnet, men samtidigt giver det også mange en idé til at de selv kan lege med børnene for at få givet dem en god oplevelse. Hjemme hos os har vi 2 badeænder, og faren har endda haft en stor badeand med indbygget radio.

Den gode oplevelse fra badet kan overføres til en festlig fødselsdag hvor den lille gule badeand er hovedpersonen, i hvert fald indtil fødselsdagsbarnet kommer hjem. Det er ikke mange af den slags fødselsdage, så der er rig mulighed for at lave en super oplevelse. Du kan sikkert godt lave det om til en festlig fødselsdag for voksne, men ellers fungerer det nok bedst med de yngre børn.

Photo from www.etsy.com
Foto from www.etsy.com

At organisere en fest kan være en tung omgang, for der er trods alt mange ting der skal planlægges. Alt fra at finde den rette invitation, til oppyntning, kager og underholdning. Du kan faktisk finde mange “Rubber duck” pyntegenstande på Ebay og Amazon. Men også i de større varehuse kan du finde pynt med gule ænder. Du finder alt fra små lys, til pynte ænder og tallerkner og glas med den gule badeand på.

rubber-ducky-yellow-blue-1st-birthday-party-via-karas-party-ideas-www-karaspartyideas-com_

Og hvis du køber en masse pynt, så kan du jo evt. give børnene en lille and med hjem så de husker festen. Men til en fødselsdag hører sig jo også en kage, og har du mod på det, så kan du selv give dig i kast med at lave små hyggelige ænder der lystigt bader rundt på kagen. Hvis du ikke har mod på en kage som den længere nede, så kan en simpel kage med blå glasur med plastik-ænder oven på. Så har du din sø med ænder. Eller du kan komme det i et ildfast fad der har form efter et badekar for at få den bedste stemning. Det kan også være dit barn allerede har et lille plastik badekar til en dukke som kan bruges til formålet.

rubber ducky cake

Det er da i hvert fald en lidt alternativ idé til hvad du kan holde af fødselsdagsfest. For jeg ved ikke med dig, men det er altid sjovt at holde en fest der ikke ligner det alle andre holder. God fornøjelse.