Batman fødselsdags tema

Superhelte tegneserier og film har sparket fantasien i gang hos massevis af børn og unge. For de fleste børn er tanken om at have superkræfter helt igennem fantastisk, hvilket det selvfølgelig også ville være. Mange af superheltene der er fremme i dag er de samme som da undertegnede var barn. Men de mange tegnefilm, almindelige film og tonsvis af merchandise har selvfølgelig også ændret heltene til mere moderne versioner af de oprindelige helte.

Så Batman er helt klart en langtidsholdbar superhelt, og det kan være dit barn holder en lignende fest for sit eget barn en gang.

batman_party_004

Du kan vælge at tage den hurtige udgave med en lille kappe, eller en maske. Eller også kan du gå mere amok og finde et masse pynt til dagen. Det afhænger selvfølgelig af temperament og budget. For der er mange detaljer du kan få flettet ind i dit Batman tema, her er lidt at starte dig ud på.

  1. Invitationer – Søg efter præcis den invitation du er ude efter. Du finder massere af gode og spændende invitationer. Enten nogle med den tegnede version af Batman eller de øvrige i personer i Batman universet. Er du kreativ så kan du finde pop-up indbydelser. batman snacks
  2. Snacks og søde sager – Underligt nok er slik heller ikke gået af mode ved fødselsdagsfester, og det er en vigtig del. Så kan du få slik der minder om noget fra Batman universet, så er det endnu bedre. Det kan være cup cakes med batman logoet på. Eller få sat papir rundt om de skåle du skal have slikket i så det passer ind i temaet. Til kagen kan du lave hele kagen som et stor Batman kaldesignal, eller lave logoet på kagen i glasur.
  3. Bordopdækning og pynt – Når du er i superhelte temaet, så kan et par gode kontrastfarver pynte bordet. Det kunne være en sort dug med en gul oven på. Udklippede Batman logo der kan hænge på vægge og fra lamperne. Gule, sorte og blå balloner. Og selvfølgelig alt det Batman legetøj i har. Der er massere at vælge mellem på nettet. Er du mere til at handle i Danmark, så kan Coolstuff anbefales, de har en masse sjove ting, f.eks. en Batman maske.
  4. Kostumer – Ingen Batman fødselsdagsfest er komplet uden at nogen er klædt ud som Batman, men forældrene kunne jo passende klæde sig ud som Jokeren. For det er næsten barnet der skal have lov at være Batman. Det er klart at skal der købes kostumer til alle så bliver det hurtigt dyrt. Men en kappe af en sort affaldssæk og en Batman maske i sort pap, så behøver det ikke være mere avanceret.
  5. Aktiviteter – Når børnene er klædt ud, så kan de jo passende konkurrere i hvem der hurtigst kan fange Jokeren. Eller sagt på en anden måde, så kan du lave mange af de aktiviteter vi foreslår på siden, bare med at twiste dem til at omhandle Batman.

batman

Der er mange forskellige idéer til når du skal arrangere en fødselsdagsfest med Batman som omdrejningspunktet. Der er flere gode idéer til det her. Jeg håber det har givet dig lidt inspiration til din næste fødselsdagsfest.