Clash of Clans fødselsdags tema

Det er altid sjovere med et tema til en fødselsdag, og indimellem er det rart at lade kreativiteten få frie tøjler. Med vilde designs til borde og pynten, og ned i de mindste detaljer. Det er selvfølgelig ikke altid der er tid til det, for det kan tage rigtig lang tid og koste mange penge. Men så er det jo godt at man kan skære lidt hjørner ind imellem og stadig få et brag af en fest.

Det kan godt være svært at finde på hvad ens tema skal være, og det er ikke fordi der mangler ting at vælge mellem. Dog kan det være at mange af de samme temaer bruges tit og ofte. Hvorfor så ikke vælge en af online verdenens store hit, nemlig Clash of Clans. Det er gennem de seneste år været et af de absolut største succeser i genren. Så der er en god mulighed for at mange af barnets venner kender og spiller spillet i forvejen.

clash-of-clans-birthdaySkal man planlægge en fødselsdag med de kendte figurer fra Clash of Clans, så er der massere af muligheder for at finde inspiration på nettet. Det er klart at der er mange flotte detaljer i spillet og det kan udnyttes til f.eks. pynt til kagen eller som dekorationer på bordet. Se f.eks. her.

table-spots-clash-of-clans

Som med alle fester er det vigtigt at der er en masse visuelt børnene kan se på. Det kan være A3 print, eller hvis du har adgang til en plotter, så kan figurerne være samme størrelse som børnene. Du kan finde mange billeder på nettet, du kan printe ud på forskellig vis. F.eks. kan du på billedet ovenover se hvordan det kan sættes på pinde og sættes i f.eks. kagerne. Alternativ kan det sættes på sugerøret på pladerne, så kan der være figurer på den ene side og barnets navn på den anden. Ganske nyttigt hvis barnet gerne vil have sine venner til at sidde på bestemte pladser.

Du kan også laminere det udprintede og bruge det som dækkeservietter. Det kan også være en sjov ting børnene kan få med hjem fra fødselsdagen.

Clash of Clans party supplies

Er du alligevel godt i gang med at printe ud, så kan du også bruge udprintet til at lave slik poser af. Der er rig mulighed til at lade kreativiteten flyde. De fleste har adgang til en farveprinter, og skal du laminere, så kan du typisk finde en laminator til et par hundrede kroner. Jeg fandt selv en til 100 kroner i Fakta da de havde sådanne på deres spot tilbuds hylde.

coc-cake

Du kan også lave replikaer af de spil genstande der er, eller du kan bruge det som inspiration til pynt på kagen. Jeg håber du fik en idé til en lidt alternativ fødselsdags idé.