Gave idéer

Er dit barn inviteret til en børnefødselsdag, og skal der medbringes en gave, kan det være svært at finde på en gave som både vækker glæde og samtidig ikke overskrider det aftalte gavebudget.

Vi har derfor samlet 6 gode gaveidéer til piger og drenge, som kan købes til under 50 kr, og som vil vække begejstring hos de fleste.

Til pigerne:

 1. Viskelæder
 2. Hello Kitty kuglepen
 3. Disney Frost drikkedunk

Til drengene:

 1. Bat med bold
 2. Jake og piraterne sværd
 3. Minecraft legetøj

Sidste øjebliks gaverne, hvis du mod forventning har har glemt en gave.

 • Anders And blad
 • Jumbobog
 • Malebog, farver, pakke med tusher, eller andet du har liggende. Hvis det ikke helt matcher prismæssigt, så tape et par mønter på forsiden.
 • Ellers er der typisk et lille udvalg af legetøj i dagligvarebutikker.
 • Vandpistol, vandballoner, sæbebobler eller andet. Kan alt efter årstid typisk findes ved den lokale Fakta/Rema 1000/Netto.

Et tip vi lever efter herhjemme er altid at købe nogle ekstra gaver når vi ser nogle gaver der passer prismæssigt og virker fornuftige. Så når vores børn skal til fødselsdag, så kan de vælge den ting de mener fødselsdagsbarnet bliver mest glad for. Hvis vi mod forventning ikke lige når ud god tid i forvejen og kan få vores børn til at vælge gaven. Der går faktisk en del gaver til i løbet af et år, og med diverse pakkespil mm. op til jul, så bliver det kun til endnu flere.

 

gave idéer