Gratis fødselsdags invitationer – Find dem her

Hvis du selv har været på udkig efter fødselsdagsinvitationer, så har du nok opdaget at udvalget ikke altid er prængende. Vi har lige været ude og kigge, BR, Bilka og Toys’r’us havde alle et meget begrænset udvalg. Hvorfor lade sig nøjes med det ganske dyre og begrænsede udvalg der er i butikkerne? Ja, det ved jeg heller ikke, for der er hundredevis af forskellige at vælge mellem på nettet, og de fleste er ganske gratis. Du finder lidt eksempler til både drenge og piger nedenunder.

Super Mario Fødselsdagsinvitation

Ellers er der LEGO Ninjago invitationer her.

Lynet McQueen invitationer fra filmen Biler finder du her.

Super Mario fødselsdagsinvitation

Super Mario er altid et hit til den yngre generation, og du finder invitationerne her. Det eneste du skal gøre er at downloade filen, pakke den ud og printe det antal invitationer du har brug for.

Frost Fædselsdagsinvitation

Frost fødselsdagsinvitation

Det kan være det er Anna og Elsa fra Frost filmen dit barn gerne vil have på sine invitationer. Så er der også råd for det. Du kan hente dem lige her. Som med Mario invitationen skal du hente filen, pakke ud og printe det antal invitationer du har brug for.

Monster High fødselsdagsinvitationer finder du her.

Eller måske en sød Minnie Mouse indbydelse som du kan downloade her.

Indbydelserne er på Engelsk, men det bør ikke være et problem at finde ud af hvem fødselsdagen er for, hvor og hvornår det holdes, og hvornår der skal svares på indbydelsen. Ellers hvis du er lidt ferm til grafik, så kan du ændre de engelske termer til danske. God fornøjelse.

Køb indbydelser og pynt på nettet

Hvis du derimod ikke er til gratis print selv indbydelser, enten fordi du ikke kan finde dem du står og mangler eller måske fordi du godt kan lide at kvaliten af papiret er tykkere. Så er der mange gode sælgere på nettet, hvor udvalget er meget større end det er i de fysiske butikker.

Som altid med online handel så er fordelen at du selv kan gøre det hjemmefra og vælge mellem et meget større udvalg. Jeg bruger altid selv CTI party når skal købe pynt til fødselsdage og fest. Er du på udkig efter et helt tema med tallerkener, servietter og pynt, så har de en kategori hvor du kan finde det her.