Hello Kitty – Fødselsdags tema

Du har muligvis gættet at Hello Kitty er lavet i Japan, men vidste du også at det ikke er en kat men en pige? Ikke at det betyder meget, for siden figuren blev skabt i 1974 er Hello Kitty blevet et verdenskendt brand der er populær blandt piger i alle aldre verden over.

Hello Kitty er en flot og hyggelig figur der passer perfekt til en piget fødselsdag.
5348988570_6ffd616a9e_b

Med en Hello Kitty fødselsdag er der også massevis af idéer at vælge mellem. Men det behøver heller ikke være specielt avanceret. Et par store Hello Kitty’er, og ellers et lyserødt tema med tallerkener og servietter.

På nettet finder du f.eks. en opskrift på hvordan du laver en stor flot Hello Kitty kage. Hvis dine bagekunst ikke helt matcher det, så kan det anbefales med Cupcakes, det er rimelig nemt at have med at gøre, og lyserød glasur og massere af flot krymmel, så er det et hit.

Ellers er det bare at få fundet nogle flotte udgaver af Hello Kitty der kan printes ud i A3, og hængt dem op på vægge og døre. Herudover passer balloner sig rigtig godt til dagen. Du kan evt. få idéer til hvordan du laver ballonpynt her. Lyserødt saftevand, lyserøde slikpinde lyserød glasur på kagen. Du bemærker nok noget der går igen, nemlig lyserød.

Et godt tip – For at det hele ikke skal være usundt, så kan du lave smoothies med jordbær og yoghurt med vanille. Det giver en rigtig god smag og har den helt rigtige lyserøde farve.

Du kan lave flot pynt ud af crepepapir, du kan læse mere om hvordan du gør her.

Har du brug for en indbydelse til en Hello Kitty fødselsdag, så kig her.

Aktiviteter

  • Det er nemt at lave traditionelle lege om til Hello Kitty lege. F.eks. kan du printe Hello Kitty hoveder ud og gemme dem rundt om i hus og have. Så skal de tælle hvor mange de kan finde. Du kan sagtens lave nogle kæmpe store og andre ganske små.

  • Skal det være lidt mere katte agtigt, så tager du en underkop, fylder den med mælk, og så gælder det om at drikke det hurtigst muligt kun med at dyppe tungen ned i mælken som en kat ville gøre.
  • Hello Kitty elsker småkager, og hæng en småkage op i en snor fra loftet, og lad børnene spise den med bind for øjnene og hænderne på ryggen. Kommer de til at hive for hårdt i den så den falder på gulvet så har de tabt.
  • Print en stor udgave ud af Hello Kitty og en ekstra udgave af hendes sløjfe. Så gælder det om at sætte sløjfen på Hello Kitty. På bagsiden af sløjfen sætter du noget dobbeltklæbende tape, så giver du barnet bind for øjnene, og sender dem i retning af Hello Kitty, den der kommer tættest på at sidde rigtig har vundet.
  • Leg varm eller kold, f.eks. med at gemme en mus. I stedet for at børnene siger varm eller kold alt efter hvor tæt de er på, så skal de sige miav hurtigere og hurtigere. Det giver en ret sjov situation for børnene.

 

hello-kitty-decor

Der er rig mulighed for mange flotte og kreative dekorationer til en Hello Kitty fødselsdagsfest.

hello-kitty-cupcake-station
party giveaways
Alt efter hvor kreativ du føler dig, så kan du også udnytte paptallerkenerne, og tegne Hello Kitty på bagsiden. Som du kan se af nedenstående så kan du vælge at nøjes med hovedet eller også få hendes krop med. Når du først har tegnet et par stykker så går det relativt hurtigt.