Pirat tema

Vælger man at holde børnefødelsdagen i et pirat tema, så kan festens hovedperson med fordel være klædt ud som pirat. Man kan endvidere skrive på indbydelsen, hvis man ønsker, at de andre børn også kommer udklædt som pirater.

Selve piratkostumet kan købes i de fleste større legetøjsbutikker, men man kan også sagtens lave et selv. Har man et par stumpe bukser og en laset skjorte/trøje (gerne med striber), så er man godt på vej. Kostumet kan piftes op med en klap for øjet, som nemt laves at et stykke sort karton med elastik. En legetøjspistol eller sabel fuldender looket.

Selve festen gøres pirat-agtig ved at servere drikkevarene af sodavandsflasker med dødningehoveder på mærkaterne, eller ved at hælde væsken på store tønder af træ. Der kan endvidere pyntes op med reb og masser af kaktusser, så man får ilusionen om at være på en øde ø. Bordet kan dækkes med div. paptallerkner og plastikkrus med piratbilleder på, ligesom man kan købe forskelligt piratdekorationer, som kan købes f.eks. via nettet.

Et pirattema passer perfekt med invitation til piratfødselsdag og skal der ske lidt mere på selve dagen, så få inspiration til at lave en sjov skattejagt

Er du den kreative person, der har mod på at sy selv, så er der mange muligheder.

Så er der ikke andet end at sige Arrrrrrr og håbe på en god pirat tema fødselsdag.