Pizza – Nemt og næsten hjemmelavet

Med alt det andet der skal laves til dagen, så kan det virke uoverskueligt at stå og lave hjemmelavet pizza til fødselsdagen.

Men det kan gøres nemt ved at snyde. Det gør du ved at købe det færdiglavede pizza dej i dit lokale supermarked. Til at komme på pizzaen købes mozzarella, skinke/kyllinge tern/strimler og pepperoni. Det plejer at være noget de fleste børn kan lide.

Inden I henter børnene på skolen, så kan du gøre tomatsovsen klar. Jeg plejer at at bruge en dåse hakkede tomater, lidt olie lidt ketchup og salt og peber. Så blender jeg det til det klumperne er væk.

Hvis I har plads til en bradepande eller 2 i køleskabet, så kan første hold gøres klar og sættes i køleskabet. Hvis ikke, så laves de 2 første bradepander klar når i er kommet hjem med børnene og sættes i ovnen. Så er der mad ca. 10-15 minutter senere. Så kan de næste komme i ovnen når de andre tages ud.

Vores erfaring er at det svinger meget hvor sultne børnene er. Men til 12-14 drenge er der ca. gået 4, 6 og 5 bradepander i henholdsvis 0, 1 og 2. klasse. Vi har haft 13 piger i 0 klasse, de spiste ca. 2 ½ bradepande pizza.

Ved bradepande menes den størrelse som det købte dej har.

For at forbedre smagen, så kan jeg klart anbefale at købe en pizza bagesten i jern, det gør bare bunden mange gange mere sprød og lækker. Du kan købe en hos bagesten.dk.