Pokémon fødselsdags tema

Efter det nye Pokemon Go spil udkom har det været utroligt populært hos børnene. Mange har gode minder fra at have set pokemon som børn eller spillet de forskellige Pokemon spil. Men oven på den store succes som Pokemon Go har så er der flere og flere der gerne vil have pokemon tema til sin fødselsdagsfest.

En af de bedste ting når der arrangeres en fest med Pokemon som tema er at der er så meget merchandise. Så der er rig mulighed for at finde flotte dekorationer og designs til kager og pynt.

En af de første ting du skal have styr på er selvfølgelig at have invitationer du kan sende ud. Skal det ikke koste alverden, så kan du selv printe dem ud fra nettet her fra. Hvis du er mere kreativ så kan du jo få inspiration her fra og lave din egen unikke invitation. Ellers kan du få hjælp til at lave din egen indbydelse her. Så er det bare at printe ud og give barnet med i skolen. Men da det er elektronisk kan du selvfølgelig også bare sende via skoleintra eller direkte til deres mail adresse. Men husk at spørge fødselsdagsbarnet om hvad de har af favorit pokemon.

pokemon-invitation 

Dekorationer til Pokémon fest

Nu er du kommet til den sjove del, nemlig at dekorere til Pokémon festen. En af fordelene er at du med et Pokémon tema nemt kan vælge at være inde eller udenfor. Spørgsmålet er bare hvad skal du pynte op med.  Men det er der selvfølgelig også råd for, og du kan finde en masse ideer til Pokémon oppyntning her.

Pokémon lege til fødselsdagen

De fleste af de lege vi er stødt på er bedst at gøre udenfor. Holder du en 2-3 timers fest, så kan i nemt nå flere forskellige Pokémon lege:

  • “Hvilken Pokémon” er hvor børnene får point for at finde de rigtige pokemons. Alt efter hvor mange børn der er med til fødselsdagen så kan de passende blive delt op i grupper. Det eneste du skal bruge er Pokémon skyggerne printet ud på små kort og en seddel til at holde styr på hvor mange rigtige der er.
  • Spræng Pikachu balloner – Du kan godt købe Pokémon balloner på ebay eller Amazon, men ellers vælger du bare forskellige farvede balloner og tegner hoved på. Så er det hvert hold der skal sprænge alle de balloner i den pågældende fave hurtigst muligt.
  • Pokemon bootcamp – Den hårdeste af legene, hvor du kan organisere små væddeløb baseret på hvert holds valgte Pokémons. Det er bare et twist på alm. lege. Så du kan bruge f.eks. sækkeløb eller hvor børnene løber om kap, evt hvor deres ben bindes sammen. Der kan også tilføjes blyant i flaske Så vælges du bare forskellige farvede blyanter og laver flaskerne i de valgte Pokemons farver.

Mad til Pokémon temaet

Sidst men absolut ikke mindst, så er der mange forskellige muligheder for at give dine gæster noget spændende mad med Pokémon tema. Du kan evt. også kigge på vores guide til Minecraft tema’et for der kan man godt genbruge nogle af disse idéer til Pokémon festen. Er du ikke selv den store kunstner ud i at bage selv, så kan du godt bare købe færdige kager og dekorere dem selv. F.eks. Macrons og så give dem en Pikachu overhaling. =)

Photo from http://www.spaceshipsandlaserbeams.com
Foto fra http://www.spaceshipsandlaserbeams.com

Bare husk på at det mere er din fantasi der sætter grænserne. Du kan nemt printe meget af det du skal bruge ud fra nettet, og så klistre det på kopper, glas og skåle, for at få det til at se ud som et Pokémon tema. Har du et bord med slik, kage og noget at drikke. Hvorfor så ikke printe ud og kalde det Pokéstop. Eller hvor du laver de forskellige lege kan passende være Pokégym, og alle børnene kan få en farvet tennisbold som Pokéballs.

De farver og hold der bruges i Pokémon er

  • Blå – Team Mystic
  • Gul – Team Instinct
  • Rød – Team Valour