Sætte halen på æslet og sjove alternativer

Det kan være du har prøvet at sætte halen på æslet da du gik i SFO, eller til en børnefødselsdag en gang for længe siden. Men hvordan er det nu det fungerer?

Du kan enten være kreativ og tegne dit eget æsel, hest eller noget helt andet. Alternativet er at finde en færdig udgave på nettet. Jeg har selv lavet 2 udgaver, den ene fjernede jeg halen på en pony fra My Little Pony.

Herudover skal du bruge en opslagstavle til at sætte æslet på, samt tegnestifter til at sætte den fast, samt en til at sætte halen på med. Til bindet for øjnene kan du bruge et viskestykke ellernoget andet der ikke kan kigges igennem.

Det sidste der mangler er så halen der skal sættes på. Du kan vælge at printe en hale ud, eller som du kan se nedenunder, så er der her vores bud på hvordan en My Little Pony hale kan laves.

Til en drengefødselsdag have jeg lavet samme koncept, dog havde jeg byttet æslet ud med en stor A4 af Mario. I stedet for at sætte en hale på, så skulle det i stedet være en snotklat der skulle komme ud af næsen. Det syntes de 8-9 årige drenge var et rigtig sjovt påfund.

Hvad er reglerne:

Første barn får bind for øjnene. Det skal sikres at det sidder ordentlig så der ikke kan snydes ved at kigge ud under bindet.

Herefter drejes barnet rundt et par gange, det er meningen at de skal være lidt desorienterede, ikke totalt rundtossede. Det er med til at gøre det ekstra sjovt for de øvrige deltagere. Husk at vende barnet med retning mod opslagstavlen. Er det mindre børn, så kan de hjælpes derhen, så de ikke snubler og kommer til skade.

Barnet skal så forsøge at placere halen så tæt på krydset ved æslets bagdel.

Der kan noteres ud for hvert forsøg hvem der ramte hvor, men det er i lige så høj grad bare en sjov lille aktivitet uden der egentlig behøves være en vinder.

Det er mere fantasien der sætter grænsen for hvad der kan sættes på hvad. Det kunne være hornet på en enhjørning der skulle sættes på. Eller hvad med hovedet på Iron Man. Kappen på superman, masken på batman eller hammeren på Thors hånd.