Dora udforskeren fødselsdags tema

Dora udforskeren eller som hun hedder på engelsk – Dora the Explorer. Det er en efterhånden en utrolig populær tegnefilm herhjemme. Børnene elsker Dora der er på eventyr med sine venner. Og jeg må også indrømme at undertegnede heller ikke synes det er den værste af de tegnefilm jeg har været indlagt til at se over årene.

Derfor kan det være en sjov idé med et Dora udforskeren tema til fødselsdagen. Med det store univers fra Dora tegnefilmen er der også massevis af spændende idéer til at pynte op til festen.

Dekorations Idéer

For at holde sig til farverne fra tegnefilmen, så passer lilla og lyserød sig glimrende til en Dora fødselsdagsfest.

dora-the-explorer-birthday-party-ideas-via-little-wish-parties-childrens-party-blog

Blomster og balloner kan passende være størstedelen af dekorationen. Og på nettet kan du finde forskellige billeder af Dora, som kan printes ud i stor og hænges op. Hvis du ikke har mod på at lave dit eget banner, så kan du finde inspiration i disse Dora bannere. De fleste af disse kan nemt tilpasses så du kan tilføje billeder eller hyggelige beskeder på dem. Og du kan printe alle de bannere du har lyst til.

Bord dekorationen kan bare være lidt i retning af nedenstående med en farverig papir dug og en masse balloner og serpentiner. Du kan købe glas og tallerkner på nettet hvis du vil have det mere specielt. Du kan også fine festlige hatte på Amazon.

dora decorations

Øvrige ting

De fleste fødselsdagsfester giver en lille ting med hjem til børnene, det kan være en lille pose slik, en slikkepind eller en lille gave der matcher festens tema. I bedste Dora stil kan du give en ballon og en Dora inspireret slikpose i et kræmmerhus med Dora på. Du kan evt. også sætte deltagernes navne på hvis det skal være endnu finere.

Party supplies photo from aliexpress.com
Alt muligt Dora inspirerede fest ting – Foto fra aliexpress.com

Festlige lege

Til en Dora fødselsdag så kan legene passende være at børnene går på skattejagt og at der skal løses nogle gåder undervejs. Alt efter alderen så kan det være at tælle antallet af billeder, eller sige farverne. Så selvom det er sjovt, så kan de jo lige lære lidt undervejs. Her er flere gode idéer til Dora inspirerede lege.

Og selvfølgelig husk nogle små præmier.