Fødselsdagstemaer

Når du skal holde børnefødselsdag for dit barn, så er det altid et hit at have et tema. Her er lidt forslag til forskellige temaer til børnefødselsdagen.

Badeands tema

Basketball tema

Batman tema

Cirkus tema

Clash of Clans tema

Dora Udforskeren tema

Halloween tema

Harry Potter tema

Hello Kitty tema

Minecraft tema

Pirat tema

Pokémon tema

Prinsesse tema

Star Wars tema

Er det fordi du selv skal til en tema fest og du har brug for en udklædning til festen. Så kan du altid selv lave et kostume, så du er sikker på du har en unik udklædning. Det kræver dog at du er ude i god tid, da du får brug for både stof og snitmønster til formålet.

Sy selv kostumer

Du kan finde mange flotte inspirerende snitmønstre til sy selv kostumer. Skal du til 40’er eller 50’er fest, så kan du finde en række forskellige flotte kjoler. Eksempler, denne, eller denne.

Er du derimod inviteret til middelalder eller renæssance tema fest, så kan du måske bruge denne, eller denne, eller denne.

Skal du bare have en rigtig prinsesse kjole så du kan overstråle den onde gudmor, eller i hvert fald dine veninder. Så se denne kjole eller måske en rigtig disney prinsesse i moderne version..

Der er alt for mange forskellige at vælge mellem, hvad med en Western kjole eller en snehvide eller askepot kjole måske jule kostumer. Er det for at det skal være lidt frækt, så er der også mulighed for det. Skal du til oktoberfest, eller måske til Steampunk fest. Du kan selv se mange flere på siden.