Frost fødselsdags tema

Der er ingen tvivl om at Disney har ramt rigtig med Frost filmen. Det er en utrolig populær film blandt både piger og drenge. Det dejlige vinter tema i Disney filmen og de søde prinsesser, magi og magiske snemænd der er alle med til at gøre filmen magisk. Ikke mindst takket være soundtracket, der godt nok er blevet spillet meget hjemme hos os. Det betyder også at der er en kæmpe mængde merchandise, som min datter har ønsket sig store mængder af.

Så alt i alt har Disney gjort det igen, endnu en film fra deres hånd der allerede er blevet en ny klassiker. Selv for de voksne er der mulighed for selv at sy disse fantastiske kjoler.

1-simplicity-1215-snitmoenster-til-disney-frost-kostume 1-simplicity-1094h5-snitmoenster-til-disney-frostfeber-kjole-str-32-40

 

 

 

 

 

 

Tilsvarende er der selvfølgelig også så du selv kan sy kjolen til børnene, eller til dukkerne. Der er faktisk overraskende mange snitmønstre til det hos Stofgiganten.dk.

1-simplicity-1217-snitmoenster-til-disney-frost-dukketoej 1-simplicity-1222-snitmoenster-til-disney-frost-kostume

 

 

 

 

 

 

Er du ikke så meget til det kreative gør det selv kjole, så kan fødselsdagspigen finde et stort udvalg af flotte Frost kjoler i de normale legetøjsbutikker.

frozen costume for birthday

Så hvad end det er en fødselsdag der holdes i vintermånederne eller ej, så gælder det om at være klar til vinter når først Frost temaet bliver rullet ud.

 

frozens_anna_cosplay_14049776308

En oplagt idé til fødselsdagen er at invitere alle til at være klædt ud når de kommer, enten som Anna & Elsa eller bare i en flot kjole. Det er klart at jo flere Elsa, Anna og prinsesser der render rundt, jo mere fantastisk og hyggeligt er det at være til bords.

Kjoler og pynt

Synes du de danske priser på Elsa kostumer er i overkanten, så kan du forsøge dig med at købe det fra Amazon eller Ebay, de har mange gange ting til ganske fornuftige priser. Dog har jeg selv oplevet at størrelserne godt kan snyde lidt, og det er nødvendigt at købe dem rigeligt store. Du finder hos Amazon og Ebay også store mængder pynt og dekorationer der kan bruges til en fødselsdag. Er du ikke så meget til at handle i udlandet, så er der massere af muligheder i Danmark. F.eks. har Thefairytalecompany et udvalg af tallerkener, glas mm. CTI har en masse festlig pynt. Jeg har efterhånden købt mig fattig i sjove ting fra Coolstuff, og de har også en smule Frost relateret.

For at få det hele i den rette Frost stemning kræver det også at der bliver pyntet op. Der er massere af spændende inspiration at hente på nettet. F.eks. er der er en flot opsætning her. Det er dog lavet af en der ikke laver andet, så det kan måske være lidt svært at være med. Men du kan låne nogle af idéerne og ellers pynte op selv. Det kan være med snefnug du selv kan lave sammen med barnet.

Du kan finde guides på youtube til hvordan du laver kager med f.eks. Olaf

Der er også en hvor man bruger barnets dukke som model, og selve kagen som en kjole. Det synes jeg er ganske kreativt.

Du får lige 21 flotte kager mere her. Jeg er selv helt vild med nr. 11 på den liste.

Farverne  til en børnefødselsdag med Frost Tema er vinter farver, f.eks. blå, hvid og sølv. Du kan købe balloner i disse farver, kombineret med at købe blå saftevand, have hvid og blå glasur på kagen.

frozen themesLængere oppe var der links til hvordan du selv lavede snefnug og har du brug for endnu flere gode idéer så er der på denne side 25 idéer. Som du kan se er der mange muligheder for at lave en sjov fødselsdagsfest med Frost tema. Hvad siger du f.eks. til at lave blå slush ice, jeg har skrevet ned hvordan vi laver det herhjemme lidt længere nede. Ellers er der kun at sige god fornøjelse med at lave din helt egen flotte fødselsdagsfest og jeg håber du har kunne finde lidt inspiration på denne side og nogle af de sider der er linket til.

Hjemmelavet slush ice

Du får lige en hurtig guide til hvordan du laver hjemmelavet slush ice, du har brug for en masse isterninger og en kraftig blender eller andet der kan holde til at knuse isen.

  • Hæld en passende mængde isterninger op i din blender og giv dem en tur så det er blevet til mindre stykker.
  • Hæld koncentreret saft ned til isterningerne. Det kan godt være FUN eller andre typer, det kommer an på jeres præferencer. Er du ude efter at få blå slush ice, så kan det være svært at få den rette farve, men en lille smule frugt farve hjælper det på vej. Det er kun kosmetisk og gør ikke noget for smagen.
  • Blend det hele indtil det har en grødet og jævn konsistens.
  • Så er slush-icen klar, og kan serveres for dine gæster. Det har ikke 100% samme smag som det du køber, men det er fordi at “ægte” slush ice laves vha. vand og saft med et rigtig højt indhold af sukker, og en maskine der hele tiden rører rundt for at det ikke fryser til is. Men har du ikke lige 25.000 kroner til en slush ice maskine, så er det en ok måde at gøre det på.
  • Du får det bedste indtryk hvis du bruger glas, da flotte glas med en farverig slush ice ser utroligt indbydende ud.
  • Server med sugerør.

drinks and snacks