Massere af nyheder på siden, lege og temaer

Der er kommet en række nye aktiviteter på siden, hvad siger du til at lave ballondyr, elastik leg. Det kan også være du husker fra du selv var lille og der var kysseleg med spillekort der skulle afleveres fra starten af rækken til slutningen uden at røre ved kortet.

Jeg har også som voksen deltage mange gange til arrangementer hvor det galt om at få en kuglepen i en flaske, det kan skabe en række sjove situationer. Ellers husker jeg selv ballondans fra min barndom, du finder en masse nye spændende ting på siden.

Der er også kommet et Minecraft inspireret tema til børnefødselsdagen, og det er jo mega populært, og lader til at blive ved med at være det.

Samt en samling af sjove idéer til at gøre fødselsdagen mere speciel for barnet. For det er jo ikke kun når der kommer gæster det er en speciel dag. Alt fra dagene der leder op til, og så ellers fra barnet står op til det går i seng.

For et stykke tid siden kom der også en række gratis fødselsdagsindbydelser på siden, det er noget vi selv har brugt, da det giver en lang række muligheder i forhold til det faktisk relativ begrænsede udvalg vi sel har kunnet finde i Toys’r’us, Fætter BR eller i Bilka.

Nåe ja, og så havde vi en snak herhjemme om Puff den magiske drage hvorfor jeg også fik lavet en side med den. Du finder både en dansk og engelsk video af sangen, teksten til.